Siirry suoraan sisältöön
Ota yhteyttä

Hetkiin, joilla on merkitystä

Hienot tarinat alkavat tästä.

Häät suunnitteilla ja olette vailla kuvaajaa? Oletteko retkeilijöitä, haaveilijoita vai nautiskelijoita? Miten tapasitte, mitä harrastatte?

Kysy mitä haluat ja kerro mitä mielesi tekee – haluan kuulla teidän tarinan ja kertoa sen kuvien kautta. Varmistetaan yhdessä, että arvokkaat muistonne ovat tallessa. Seikkailunne on taatusti ikuistamisen arvoinen.

Yleistä
  • Yhteydenotto ei maksa mitään eikä velvoita teitä mihinkään.
  • Otattehan heti yhteyttä kun hääpäivän tarkka ajankohta on tiedossa. Varauksen alkumetreillä hääpäivän päivämäärällä on suurin painoarvo – kahdessa paikassa kun on hirveän vaikea olla samaan aikaan.
  • Otan vastaan vain rajatun määrän kuvauksia hääkaudelle, jotta pystyn takaamaan parhaan laadun ja työpanokseni jokaisessa kuvauksessa. Kesäkauden viikonloput varataan yleensä 1-2 vuotta ennen hääpäivää.
  • Hinnasto ja muut lisätiedot löydät info-osuuden alta.
  • Mikäli päivänne on minulla jo varattuna, etsin teille verkostostani vapaita kuvaajia ilman veloituksia.
Luottamus

Kokemusta hääkuvauksista yli 15 vuoden ajan. Tähän päivään mennessä olen kuvannut yli 99% sovituista hääpäivistä.

Avoimuus

Saatte sen, mitä sovitaan ja siihen hintaan, mitä sovitaan. Ei piilokustannuksia tai muita negatiivisia yllätyksiä. Kautta kiven ja kannon.

Peruutusoikeus

Mikäli mielenne muuttuu 30 päivän kuluessa varausmaksun eräpäivästä, saatte sen 100% heti takaisin. Lisäkysymyksiä ei esitetä.

Viiveetön toimitus

Maistiaiskuvat saatte 24h sisällä hääpäivästä. Lopullisen kuvapaketin luovutus viimeistään kahden viikon päästä. Laadusta tinkimättä.

Tavoitettavissa

Vastaan viesteihin ja sähköposteihin heti kun mahdollista – lähes aina vuorokauden sisällä. Ota rohkeasti yhteyttä!

Tietosi ovat turvassa

Yhteydet on suojattu SSL-teknologialla, eikä tietojasi luovuteta koskaan eteenpäin. Ei roskapostia. Yhteyttä otan vain tarvittaessa.