Siirry suoraan sisältöön
Suosittelut

Promise to stay wild

Kokemuksia hääpareilta, muokkaamattomina.

“Kiitos tuhannesti häidemme ikuistamisesta Anssi. Jo ensimmäisestä sähköpostiviestistä lähtien tiesimme, että olet huippu tyyppi. Ja tiedätkö, huippujen tyyppien kanssa syntyy aina mahtavia asioita. Siitä todisteena elämämme tärkeimmän päivän, sydämet sulattavat kuvat. Osasit hoitaa asiat alusta asti jämptisti ja ystävällisesti. Palaverissa otit homman haltuun ja asenteessasi näkyi we can do this -meininki! Pystyimme luottamaan, että sinä kyllä hoidat asiat.

Hääpäivänä tuntui kuin olisimme tunteneet sinut aina. Osasit luoda lämpimän, hauskan ja rennon fiiliksen, millä on hirvittävän suuri merkitys kuvien onnistumisen kannalta. Kun emme jännittäneet, se näkyi lopputuloksessa. Kuvat olivat meidän näköisiämme, niistä näkyi ilo ja rakkaus sekä muut tunteet, joiden toivoimmekin näkyvän kuvissamme. Voimme suositella sinua varauksetta aivan kaikille. Lisäksi on mainittava, että huumorintajusi on jotain aivan huikeaa. Sait meidät nauramaan, mutta saimmepa mekin yhden porilaisen suhteellisen mykäksi, kun ei edes valittamaan kyennyt.

Emme oikein osaa edes pukea sanoiksi sitä kiitollisuutta, jota tunnemme sinua kohtaan. Tämäkin kirje tuntuu aivan liian vähältä. Niin suuri merkitys sinulla oli päiväämme.

Sinulla on lahja. Sinä olet lahja.”

– Mirva Lahtimaa

Sydämellinen kiitos Anssi! Oli heti alusta selvää, että ennen hääpaikan varausta laitoimme Anssille viestiä, pääseekö hän ikuistamaan meidän tärkeän päivän. Luojalle kiitos, hän pääsi! Anssi on hääkuvauksen superammattilainen ja kerta kaikkiaan käsittämättömän lahjakas. On mieletöntä, miten samassa paketissa tulee sairaan kova ammattitaito, hulvaton läpändeerus, ja äärettömän rento huippu tyyppi. On henkeä salpaavaa, miten Anssi sai taltioitua kuviin koko päivän tunnelman ja hengen.

Potretti kuvissa halusimme ehdottomasti antaa Anssille täysin vapaat kädet, ja se kannatti. Mieletöntä jälkeä, jälleen kerran. Jos etsit parasta, niin tässä se on. Tämä idearikas, visuaalisesti lahjakas ja mielettömän rento huippu tyyppi, ikuisti meidän tärkeästä päivästä sellaiset kuvat, joita ei ilman silmäkulman kostumista, pysty katsomaan vielä sadan vuoden päästäkään. Joten, iso kiitos vielä kerran Anssi upeista kuvista.

– Suvi Järvenreuna

Anssin ottamat kuvat veti meidät ihan sanattomiks. Anssi ehdotti meille potrettikuviin kuvauspaikkaa, jonka tyylisestä oltiin joskus haaveiltu, muttei osattu edes kuvitella, että sellanen ois mahollista toteuttaa. Kuvista tuli just meidän näkösiä ja Anssin kuvattavana oli niin helppo olla. Häissä otettuihin kuviin Anssi on löytäny just ne oikeet hetket. Oli myös hauska nähdä jälkikäteen kuvagalleriasta tilanteita, joita ei itse häissä huomattu. Niin iso suositus Anssille, oot käsittämättömän taitava!

– Emmi Kuronen

6/5! Halusimme hääkuvaajaksemme Anssin, sillä olimme vakuuttuneita hänen ammattitaidostaan seuratessaan hänen kuvamateriaalia muista hääpareista. Kuvat ja palvelu ylitti silti odotustemme. Olimme sanattomia, liikuttuneita ja hämmästyneitä saatuamme hääkuvamme. Anssi on kuvaajana erittäin helposti lähestyttävä, huumorintajuinen ja ennen kaikkea käsittämättömän lahjakas. Palvelu kymppi plus! Hän todella käyttää aikaa ja vaivaa miettiessään parasta mahdollista lopputulosta. Meillä oli potrettikuvauksissa älyttömän hauskaa ja rentoa. Juhlissa Anssi sulautui vieraidemme joukkoon, heitti kuvausideoita ilmaan ja taltioi kaikki hetket ja yksityiskohdat. Hänen kuvansa todella kertovat tarinaa. Suosittelemme kaikille Anssin dokumentaarista hääkuvausta sillä uskomme, että jokainen haluaa elää tärkeän hääpäivän uudelleen laadukkaiden kuvien avulla. Kiitos Anssi, kun ikuistit meidän tärkeän päivän 26.9.2020.

– Ella Pihlainen

Anssin ammattitaito vakuutti jo muiden parien kuvamateriaalin perusteella, mutta emme osanneet odottaa niin kertakaikkisen huikeita ja tyylikkäitä kuvia päivästämme! Hänelle ei tarvitse kertoa etukäteen mitä kuvilta odottaa, vaan hän kyllä osaa hakea toimivan tunnelman kuhunkin kuvausympäristöön säästä huolimatta. Jos siis kuvajaaksi on hakusessa mutkaton ja asiallinen tyyppi, jonka kuvaustaitoihin voi 100%:sesti luottaa, ja jonka kanssa kuvaushetket tuntuvat rennoilta, voimme ehdottomasti suositella Anssia. Suurkiitos vielä hääpäiväämme ikuistamisesta ja erityiskiitos hienon videon koonnista, johon oli taltioitu päivämme kohokohdat.

– Karoliina Haapanen

Anssi oli aivan mieletön valinta! Kun alettiin ettimään kuvaajaa alunperin, tiesin jo parin sähköpostin jälkeen että me halutaan Anssi. Anssilla oli koko matkan ihanan rento ote kaikkeen ja Anssin kanssa keskustellessa tuli aina sellanen hyvä fiilis.
Matka suunnitelmista itse hääpäivään ei ollut meilläkään mitään ruusuilla tanssimista sillä, ensin korona toi oman varjonsa ja sen lisäksi puoliso sai jalkansa aika pahasti pakettiin. Häiden ja kuvauksen siirtoo saatiin Anssin kanssa sovittua hyvin ja vaivatta, ja itse kuvissa ei näy kyllä yhtään murheen kryyniä. Ei tietoa koronasta, eikä tietoa paketissa olevasta jalasta. Kuvat oli aivan täydelliset ja en olisi uskonut miten onnelliselta me kaikki näytimme koko päivän, vaikka takana ollut jokaisella henkilökohtaisesti hyvin haastava vuosi. Anssi todella onnistui taltioimaan kaikki ne ihanat hymyt ja hyvät fiilikset mitä meillä ja vierailla oli. Ja ennen kaikkea se meidän välinen onni ja rakkaus. Se onni siitä mitä meillä on, välittyi joka ikisestä kuvasta.

– Emma Gkourra

Anssin varaaminen oli ensimmäinen asia, jonka teimme päätettyämme häidemme ajankohdan. Luottamus oli siis suuri jo siinä vaiheessa, mutta miten mahtavaa onkaan huomata, kuinka toinen pystyy silti vielä ylittämään odotukset. Anssin seurassa oli kaikkien helppo olla. Anssi ottaa työnsä tosissaan, on yhteistyökykyinen, rauhallinen, rento ja huumorintajuinen. Anssi kysyi, kuunteli ja huomioi toiveemme. Hän myös ohjasi taitavasti kuvaustilanteita, jolloin kuvattavana oleminen oli luontevaa ja mukavaa. Erityismaininta myös juhlatilassa kuvaamisesta – emme vieläkään käsitä, kuinka taitavasti ja ”näkymättömästi” Anssi oli osa juhlaväkeä, aina oikeassa paikassa kuvaamassa, huomaamattomasti ja nopeasti. Ja sitten tietysti ne tärkeimmät, eli valokuvat. Ne nyt vaan on niiiiin upeita!!

– Anna Tuominen

10/5 Suoritus Anssilta. Päivämme kuvina, aamusta yöhön oli kuvakokemuksena hyppäys takaisin tärkeään päivään. Huikea tyyppi, aivan mahtava lopputulos. Hieno tilannetaju ja ympäristön huomiointi. Täydellinen valinta, täydelliseen päivään.

– Eevi Af Heurlin

Anssin työnjälki oli juuri sellaista, jota halusimmekin. Kuvista välittyi tunteet ja tunnelma. Jokainen kuva on upea, mutta koko kuvakokonaisuus on täydellinen. Kuvasetin saadessamme olimme sanattomia; vau mitä duunia!! Anssin työlle 6/5.

– Janina Hillman

Anssi otti tärkeän päivämme asiakseen heti ensimmäisestä tapaamisesta alkaen. Pääpäivänä kaikki oli organisoitu ja suunniteltu viimeisen päälle. Paikat, aikataulut ja toteutus just eikä melkein. Nyt kuvat saatuamme voimme todeta; Anssi on 5/5 tyyppi, jolla on 5/5 palvelu! 100% suositus!

– Jussi Rantala

Anssi oli meille nappi valinta! Kuvista tuli aivan upeita, olemme sanattomia mieheni kanssa! Anssi on huumorintajuinen kuvaaja jolta ei ideat lopu kesken. Ihanan rento tyyppi, ei voi kuin suositella lämpimästi! Kiitos Anssi tärkeän päivämme ikuistamisesta.

– Juulia Ramstedt

Anssi on aivan mielettömän lahjakas valokuvaaja ja ihana persoona. Tekee työnsä hyvällä huumorilla höystettynä ja saa varmasti parin kuin parin rentoutumaan kameran edessä. Anssilla on erityinen taito taltioida kuviin käsinkosketeltava tunnelma. Loihdit meille aivan upeat hääkuvat koko päivästä. Kiitos, että ikuistit meidän tärkeän päivän 10.8.2019.

– Ella Poskiparta

Hääpäivän ikuistaminen kuviin oli meille erityisen tärkeää, emmekä voisi olla tyytyväisempiä, että valitsimme ja saimme kuvaajaksemme Anssin. Anssista tuli hyvä fiilis heti ensimmäisestä yhteydenotosta ja tuo ensivaikutelma säilyi loppuun asti. Kuvista tuli aivan huikeita ja täysin meidän näköisiä, niitä on ilo ja onni ihailla vielä vanhana ja rakastuneina!

– Maija Forsby

Anssi ikuisti tärkeän päivämme tänä kummallisena koronavuonna. Hän osoitti suurta joustavuutta ja asiallisuutta, kun pohdimme, miten järjestämme hääpäivämme. Kuvista tuli upeita ja erityisesti Anssin kasaama video kiteytti päivän tunteet ja tapahtumat valtavan hienosti. Juhlissa Anssi sopeutui joukkoon ja osasi taltioida jopa yllättävätkin hetket. Suosittelemme Anssia lämpimästi!

– Sini Siltanen

Ollaan tosi tyytyväisiä, että saatiin Anssi kuvaamaan häämme. Upeiden kuvien kautta on hieno palata tärkeään päivään ja muistella sitä. Anssi löytää upeita kuvauspaikkoja sellaisista kohteista mitä ei itse olisi osannut edes ajatella. Voidaan lämpimästi suositella Anssia ikuistamaan myös sinun tärkeä päivä upeiksi kuviksi.

– Heidi Ruola

Anssin kuvattavana oli tosi helppo olla. Kumpikaan meistä ei varsinaisesti viihdy kameran edessä, mistä huolimatta Anssi onnistui potrettikuvausten aikana luomaan juuri sopivan rennon ilmapiirin. Mikä tärkeintä saamamme kuvat olivat aivan ihanat, ja niiden avulla on mukava palata hääpäivän tunnelmiin!

– Ina Rydman

Saimme aivan täydellisen upeat hääkuvat meidän päivästä! Kiitos Anssi! Ihan huippu tyyppi!

– Milla Karhumäki

Saatiin täydelliset kuvat meidän päivästä, ei olisi voinut parempaa toivoa. Potrettikuvaus oli hauskaa ja vaivatonta ja Anssi mahtava tyyppi.

– Heidi Karimo

Parempaa dokumentaarista hääkuvaajaa saa hakea! Anssi on ammattitaitoinen ja loistava persoona. Kiitos tärkeimmän päivämme ikuistamisesta!

– Emmi Oksa
------

Kiinnostuitko?