Siirry suoraan sisältöön
Häävideo

Sytyttää kiinnostuksen kipinän

Kuva kertoo enemmän kuin tuhat sanaa. Video tuhannen kuvan verran.

Vaikka perinteinen valokuva on harvinaisen toimiva tapa ikuistaa hetkiä muistoiksi, sisältää hääpäivä paljon tilanteita, joissa liikkuva kuva välittää tunnelman valokuvaa vahvemmin. Lämmin kesätuulen vire morsiamen hiuksissa, auraavat kurjet vasten syysillan liukuväritaivasta tai kippurassa nauravat häävieraat bestmanin puheen aikana – video vie näissä kohtaa voiton, vaikkei sitä voi kehystää seinälle.

Valokuvauksen lisäksi tarjoan hääpareille elokuvamaisia 3–5 minuutin häävideoita 4K-resoluutiolla, jotka kuvaan valokuvien välisenä aikana. Mikäli fiilisvideo ei riitä, vaan haluatte valokuvauksen lisäksi pidemmän videoinnin kokonaisine puheineen ja tansseineen, tulee tähän ottaa toteuttajaksi erillinen videokuvaaja. Verkostostani löytyy tähän tehtävään paljon luotettavaksi todettuja tekijöitä.

Nora + Rasmus
Kulosaaren Casino, Helsinki

Kuvauspäivään tulee aina pientä lisäjännitystä, kun tietää että asiakkaana on ammattikuvaaja. Toisaalta – on tieto myös helpottava, kun tiedän että päivää on suunniteltu myös kuvaajan silmin. Noran ja Rasmuksen päivässä ei kuvaustunteja upotettu ylimääräisiin siirtymisiin, kun hääpäivä starttasi koko hääseurueen osalta Hotel Havenista, ja tunteikas firstlook sekä potrettikuvat toteutettiin juhlapaikan ympäristössä, missä myös vihkimistä saatiin todistaa. Lämminhenkisen sisävihkimisen jälkeen perinteet saikin väistyä, kun samalta seisomalta alkoi juhlat persoonallisesti skumppatunnilla saxofonin säestyksellä.

Huomasin nopeasti, että kyseessä oli monikielisemmat häät kuin osasin odottaa – vieraat pitivät puheita ja vaihtoivat kuulumisia ainakin neljällä eri kielellä. Pyöreisiin pöytiin tarjoiltu laadukas ruoka, maanläheinen tunnelma sekä tarkasti suunnitellut yksityiskohdat jäävät mieleen pitkäksi aikaa – sopiva annos luxusta, henkseleitä paukuttelematta. Hyvä ohjelmanumerovinkki myös tuleville hääpareille: kun kukka-asetelmat arvotaan illan aikana kiitoksena vieraille, pääsee kaikki kotiin leveämmän hymyn kera. Illan kruunasi auringonlaskupotretit juhlapaikan katolla, ja meno jatkui varsin mallikkaasti DJ:n sekä saxofonistin tahtiin. Kaikin puolin onnistunut kokonaisuus, 12 poäng!

Makeup: Johanna Pinksu Marjomaa @pinksumakeup
Saxofoni: Johannes Salomaa www.saxofonisti.com @saxsalomaa
Musiikit: DJ Awa, Anna-Mari Moilanen

Jenni + Jukka
Mekani, Pori

Aina kun hääparilla on ammatillista taustaa tapahtuma-alasta, lopputulos kulkee niin että siinä on taikuri itsekin ihmeissään. Tarjoilut ja vieraiden huomioiminen sujuu kuin tanssi, ohjelmassa kaikki tarpeellinen eikä mitään ylimääräistä, aikataulutus just eikä melkein. Suomi-neito oli jo syysmekossaan ja koronarajoitukset hellittäneet, kun kauden suurimmat häät saatiin juhlia Kokemäenjoen rannalla. Ohjelmasta piti huolen bestman jolta sanat eivät loppuneet, ja kahdeksanhenkinen bilebändi Popkorn joka ei jättänyt ketään kylmäksi. Kaikin puolin mallisuoritus, kiitos Jenni & Jukka – oli kunnia olla osana teidän päivää.

Kukat: @floristimestari
Hääpuku: @pukuni
Juhlapaikka: @mekanibyhuikoo

Kiinnostuitko?