Siirry suoraan sisältöön
Anssi

Vieraana muiden joukossa

Tutustu kuvaajaan.

Moikkamoi! Olen Anssi. Pienen tyttären isä, aviomies, arkielämän seikkailija sekä dokumentaarisiin hääkuvauksiin erikoistunut vasenkätinen valokuvaaja. Hääkuvauksia olen tehnyt puolet elämästäni ympäri Suomea, vaikka kotiosoite osoittaakin länsirannikon karhukaupunkiin.

Suhtaudun elämään rennosti, mutta työn ja tekemisen suhteen suosin itsekuria ja arvostan järjestystä. Pitkä historiani mainostoimistoalalta takaa korkeatasoisen ja ammattimaisen otteen niin työnkulkuun kuin jälkikäsittelyyn. Kuviani on julkaistu useasti mm. häälehdissä ja olen ollut finaaleissa monissa hääkuvaajien kilpailuissa.

Vapaa-aikani kuuluu mm. luonnossa liikkumisen parissa, joka tarjoaa loputtomasti inspiraatiota myös valokuvaukseen. Maanpäällinen aarrekartta aukeaa saaristoteitä ajellen, tai pimeitä metsäteitä polkien ja mutkia mutustellen.

Olen aina tykännyt tehdä omia juttuja, joita olisi tylsää perustella järjellä. Kolmella keilalla jongleeraus, piin likiarvon opettelu, tai riippumatossa nukkuminen metsässä keskellä talvea – parasta. En juo kahvia, mutta vanha kunnon lasipullovichy kiinnostaa aina.

”Miten olet ajautunut kuvaamaan niin paljon häitä?”

Dokumentaarinen hääkuvaus antaa minulle mahdollisuuden ikuistaa hetkiä, joissa reaktiot on aitoja, ja suuret tunteet ovat pääosassa. Se antaa mahdollisuuden kokea hetkiä joita en muuten pääsisi näkemään ja tutustua ihmisiin joita en muuten tapaisi. Se antaa mahdollisuuden kulkea juhlahumun mukana koko päivän, neuvoa sulhasta vieheen kiinnittämisessä tai tsempata morsianta ennen pitkää suoraa. Se on mahdollisuus olla merkityksellisesti läsnä yhtenä tärkeimmistä päivistä, mitä pariskunta koskaan tulee kokemaan. Olla aitiopaikalla, olematta parrasvaloissa.

Hääkuvaus ei ole koskaan ollut itselleni työtä jota pitää tehdä, vaan jota saan ja haluan tehdä. Itselleni se tarkoittaa iloa, merkitystä, elämän epätäydellisyyttä, tarinoiden monimuotoisuutta, juhlistamista, onnellisuutta ja tarkoituksenmukaisuutta.

Tunnen lämpöä rintataskun takana, kun kuvien ansiosta avioparit voivat palata hääpäivään vielä silloinkin kun orkesterin biisilista on jo unohtunut, eikä vieraat enää muista mitä ruokaa oli tarjolla. Uskon että panostus kuviin on sijoitus, jonka arvo vain nousee vuosien myötä.

Mikäli teiltä puuttuu vielä hääkuvaaja, ottakaa rohkeasti yhteyttä. Haluan kuulla, nähdä ja kertoa teidän tarinanne.

Anssi Koskinen
Anssi Koskinen Vasenkätinen valokuvaaja
Behind the scenes
Kurkkaa kulissien
taakse

Kiinnostuitko?

Luottamus

Kokemusta hääkuvauksista yli 15 vuoden ajan. Tähän päivään mennessä olen kuvannut yli 99% sovituista hääpäivistä.

Avoimuus

Saatte sen, mitä sovitaan ja siihen hintaan, mitä sovitaan. Ei piilokustannuksia tai muita negatiivisia yllätyksiä. Kautta kiven ja kannon.

Peruutusoikeus

Mikäli mielenne muuttuu 30 päivän kuluessa varausmaksun eräpäivästä, saatte sen 100% heti takaisin. Lisäkysymyksiä ei esitetä.

Viiveetön toimitus

Maistiaiskuvat saatte 24h sisällä hääpäivästä. Lopullisen kuvapaketin luovutus viimeistään kahden viikon päästä. Laadusta tinkimättä.

Tavoitettavissa

Vastaan viesteihin ja sähköposteihin heti kun mahdollista – lähes aina vuorokauden sisällä. Ota rohkeasti yhteyttä!

Tietosi ovat turvassa

Yhteydet on suojattu SSL-teknologialla, eikä tietojasi luovuteta koskaan eteenpäin. Ei roskapostia. Yhteyttä otan vain tarvittaessa.