Siirry suoraan sisältöön

Merkityksellisyyttä maalla ja kaupungissa

Sandra + Tommy
Kellahden Kartano, Pori

Hääparin kanssa molemminpuolinen luotto oli läsnä jo kuvaupalaverista lähtien, joka petasi vahvan pohjan pääpäivän kuvaukselle. Vaikka hääpäiviin kuuluu useimmiten pienet muutokset, oli lempeän lämmin elokuun lauantai täynnä tunteita sekä tehokkuutta, vailla vikatiloja.

Ulkopuolisen kuvaajan näkökulmasta rento tunnelma kantoi aamusta iltaan niinkuin vanhojen kavereiden kanssa olisi ollut. Päivässä näkyi positiivisesti persoonallisuus esim. kirkkovihkimisen sisääntulon, hääauton kuin häätanssin suhteen. Bonuspisteet sulhasen veljen itseironiselle puheelle, joka sai vieraiden silmät kosteiksi niin itkusta kuin naurusta.

Kuten paikallisilla on tapana sanoa; häävimmän kova päivä. Kiitos vielä S+T että sain teidän päivää olla ikuistamassa.

”Palaverissa ennen häitä Anssi oli heti todella helposti lähestyttävä ja lämmin, niinkuin ystävän kanssa olisi käynyt kahvilla. Kartoitti perusteellisesti meidän toiveet.”

– Sandra

”Anssi saa meiltä täydet pisteet ja vielä vähän päälle jos mahdollista! Olin heti myyty kun näin hänen ottamiaan kuvia. Kuvaukset meni todella mutkattomasti, ja kuvat meidän hääpäivästä oli täydellisiä. Anssi onnistui täydellisesti vangitsemaan tunnelman meidän kuviin. Iso kiitos vielä rautaiselle ammattilaiselle. Iso suositus meiltä.”

– Sandra & Tommy