Siirry suoraan sisältöön

Persoonallisesti juhlien syyskuun säteissä

Ella + AP
Verstas, Nakkila

”Sussiunaa”, mikä pari! Tiesin ennen häitä, että on visuaalista silmäkarkkia tiedossa, mutta päivä toi sellaisen kombinaation jota en osannut odottaa. Potrettipaikkana vesivoimala ei välttämättä ole se lokaatio, joka tulee ensimmäisenä mieleen hääkuvien suhteen, mutta tässä kohtaa poikkeus säännöistä kannatti ja hääparista saatiin uniikit potrettikuvat syyskuisen auringon alla.

Pisteet persoonallisesta lookista, niin hääparin kuin juhlatilan suhteen. Tunteikkaita puheenvuoroja ja loistava ruoka, mitä vielä voi toivoa. Kirsikkana näyttävän täytekakun päälle, ilta kruunautui vieraskujaan tähtisädetikkujen kera. Visuaalisesti verratonta ja hyvin vaikuttavaa alusta loppuun. Päivien päivä. Kiitos Ella ja A-P.

”Halusimme hääkuvaajaksemme Anssin, sillä olimme vakuuttuneita hänen ammattitaidostaan seuratessaan hänen kuvamateriaalia muista hääpareista. Kuvat ja palvelu ylitti silti odotustemme. Olimme sanattomia, liikuttuneita ja hämmästyneitä saatuamme hääkuvamme.”

– Ella Pihlainen

”6/5! Halusimme hääkuvaajaksemme Anssin, sillä olimme vakuuttuneita hänen ammattitaidostaan seuratessaan hänen kuvamateriaalia muista hääpareista. Kuvat ja palvelu ylitti silti odotustemme. Olimme sanattomia, liikuttuneita ja hämmästyneitä saatuamme hääkuvamme. Anssi on kuvaajana erittäin helposti lähestyttävä, huumorintajuinen ja ennen kaikkea käsittämättömän lahjakas. Palvelu kymppi plus! Hän todella käyttää aikaa ja vaivaa miettiessään parasta mahdollista lopputulosta. Meillä oli potrettikuvauksissa älyttömän hauskaa ja rentoa. Juhlissa Anssi sulautui vieraidemme joukkoon, heitti kuvausideoita ilmaan ja taltioi kaikki hetket ja yksityiskohdat. Hänen kuvansa todella kertovat tarinaa. Suosittelemme kaikille Anssin dokumentaarista hääkuvausta sillä uskomme, että jokainen haluaa elää tärkeän hääpäivän uudelleen laadukkaiden kuvien avulla. Kiitos Anssi, kun ikuistit meidän tärkeän päivän.”

– Ella Pihlainen