Siirry suoraan sisältöön

Loppukesän sukellus onnen satamaan

Emmi + Väinö
Krikutilli, Luvia

Heinäkuun viimeinen päivä, keli mintissä ja pandemian vuoksi siirretty päivä on vihdoin täällä. Emmin ja Väinön päivää juhlittiin aamusta iltaan luonnon ja meren läheisyydessä; valmistelut mökkimaisemissa, vihkiminen Luvian kirkossa ja juhlat Krikutillissa. Bonuspisteet molemmille tyylikkäästä lookista ja sekä kukkavalinnoista. Kirkosta hääpari poistui persoonallisesti Vespalla ja juhlapaikka otti läheiset vastaan supertyylikkäässä sisustuksessa.

Persoonallisuutta oli myös bestmanin puheessa, joka sisälsi yllätyselementtejä aina Turtles-naamareista polttariporukan yhteislauluun. Päivän taittuessa illan puolelle, loksahti potrettikuvien palikat paikalleen kun sain kuvata näyttävän parin potrettikuvat Kaljaasi Ihanan kannella. Aistikkaasti suunniteltu päivä, alusta loppuun. Excelente!

”Häissä otettuihin kuviin Anssi on löytäny just ne oikeet hetket. Oli myös hauska nähdä jälkikäteen kuvagalleriasta tilanteita, joita ei itse häissä huomattu.”

– Emmi Kuronen

”Anssin ottamat kuvat veti meidät ihan sanattomiks. Anssi ehdotti meille potrettikuviin kuvauspaikkaa, jonka tyylisestä oltiin joskus haaveiltu, muttei osattu edes kuvitella, että sellanen ois mahollista toteuttaa. Kuvista tuli just meidän näkösiä ja Anssin kuvattavana oli niin helppo olla. Häissä otettuihin kuviin Anssi on löytäny just ne oikeet hetket. Oli myös hauska nähdä jälkikäteen kuvagalleriasta tilanteita, joita ei itse häissä huomattu. Niin iso suositus Anssille, oot käsittämättömän taitava!”

– Emmi Kuronen