Siirry suoraan sisältöön

Kesäkauden päätös isolla vaihteella vasenta kaistaa

Suvi + Henrik
Krikutilli, Luvia

Shampanjaputous? Tottakai. Sisustuksessa mm. palmun lehtiä ja terassilla Suomen kovimmat baarimikot heittelemässä pulloja? Tottakai. Illaksi poskettoman kokoinen kynttilämeri ja läänin kovin ilotulitus? Tottakai. Säännöt ovat tehty rikottaviksi ja mielummin överit kuin vajarit – näissä kesäkauden päättäjäisissä painettiin vasenta kaistaa niin isolla kaasulla, että pihaan piti tuoda oma generaattori sähkön riittämiseksi.

Päivä oli persoonallisella tyylillä ja positiivisella asenteella rakennettu kokonaisuus, joka kovakoodattiin vieraiden takaraivoon vuosikausiksi. Keli 6/5, ja väki viihtyi juhlissa yöhön asti. Suvin ja Henkan kanssa ajatukset synkkasivat kuin vettä vain, ja molemminpuolinen luotto tekemiseen oli läsnä aina hääpalaverista lähtien – tästä esimerkkinä mm. ehdotukseni potrettikuvista kylän paikallisessa rantabaarissa – ja vastauksena ”tottakai”. Kun kuvaajaa hymyilyttää kotimatkalla vielä 12h työpäivän jälkeen, on päivä ollut vähintään onnistunut. Kymmenen pistettä ja papukaijamerkki.

”Anssi on hääkuvauksen superammattilainen ja kerta kaikkiaan käsittämättömän lahjakas. On mieletöntä, miten samassa paketissa tulee sairaan kova ammattitaito, hulvaton läpändeerus, ja äärettömän rento huippu tyyppi.”

– Suvi Järvenreuna

”Sydämellinen kiitos Anssi! Oli heti alusta selvää, että ennen hääpaikan varausta laitoimme Anssille viestiä, pääseekö hän ikuistamaan meidän tärkeän päivän. Luojalle kiitos, hän pääsi! Anssi on hääkuvauksen superammattilainen ja kerta kaikkiaan käsittämättömän lahjakas. On mieletöntä, miten samassa paketissa tulee sairaan kova ammattitaito, hulvaton läpändeerus, ja äärettömän rento huippu tyyppi.

On henkeä salpaavaa, miten Anssi sai taltioitua kuviin koko päivän tunnelman ja hengen. Potrettikuvissa halusimme ehdottomasti antaa Anssille täysin vapaat kädet, ja se kannatti. Mieletöntä jälkeä, jälleen kerran. Jos etsit parasta, niin tässä se on. Tämä idearikas, visuaalisesti lahjakas ja mielettömän rento huippu tyyppi, ikuisti meidän tärkeästä päivästä sellaiset kuvat, joita ei ilman silmäkulman kostumista, pysty katsomaan vielä sadan vuoden päästäkään. Joten, iso kiitos vielä kerran Anssi upeista kuvista.”

– Suvi Järvenreuna