Siirry suoraan sisältöön

Kartanohäät maanläheisellä merkityksellisyydellä

Karoliina + Mikko
Hatanpään Kartano, Tampere

Vaikka korona saapui vuonna 2020 silppuroimaan hääparien suunnitelmia, sai Karoliinan sekä Mikon odotettu päivä luvan nähdä päivänvalon. Ulkovihkimisen vaihtuminen intiimiin sisäseremioniaan ei hääparin onnea heilauttanut, vaan päivää juhlittiin sisätiloissa poikkeuksellisen positiivisessa ilmapiirissä aamusta iltaan.

Erittäin tunteikas firstlook, arboretumin huikeat potrettimahdollisuudet, viihdyttävä stand up -koomikko ja hevosajelu vanhan ajan tyyliin jäivät päällimmäisenä mieleen hääparin aitouden lisäksi. Erikoisoluiden ystävänä on pakko antaa bonuspisteet juomamenusta, vaikka itse liikuinkin autolla. Karoliina ja Mikko olivat nähneet hurjasti vaivaa päivän suunnittelussa, ja se näkyi. Vilpitön kiitos Karoliina ja Mikko.

”Jos kuvajaaksi on hakusessa mutkaton ja asiallinen tyyppi, jonka kuvaustaitoihin voi 100%:sesti luottaa, ja jonka kanssa kuvaushetket tuntuvat rennoilta, voimme ehdottomasti suositella Anssia.”

– Karoliina Haapanen

”Anssin ammattitaito vakuutti jo muiden parien kuvamateriaalin perusteella, mutta emme osanneet odottaa niin kertakaikkisen huikeita ja tyylikkäitä kuvia päivästämme! Hänelle ei tarvitse kertoa etukäteen mitä kuvilta odottaa, vaan hän kyllä osaa hakea toimivan tunnelman kuhunkin kuvausympäristöön säästä huolimatta. Jos siis kuvajaaksi on hakusessa mutkaton ja asiallinen tyyppi, jonka kuvaustaitoihin voi 100%:sesti luottaa, ja jonka kanssa kuvaushetket tuntuvat rennoilta, voimme ehdottomasti suositella Anssia. Suurkiitos vielä hääpäiväämme ikuistamisesta ja erityiskiitos hienon videon koonnista, johon oli taltioitu päivämme kohokohdat.”

– Karoliina Haapanen